Kontakta oss

Evakuering i Mölndal & Göteborg

Ska ni bygga om? Eller är det dags för stambyte?

Ring oss direkt
Boka via formulär

Vid ombyggnation eller upprustning kan hyresgästerna behöva bo i en tillfällig bostad, en evakueringsbostad. Vi kan hjälpa dig att evakuera. Vi har lång erfarenhet av evakuering av lokaler och bostäder och vi kan erbjuda många olika sorters lösning som passar dig och de omständigheter du har. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer >>

Evakuering vid stambyte eller renovering

Vi hjälper bostadsbolag och byggföretag med evakueringsflyttar i samband med renovering, stambyte, påbyggnation. Själva evakueringsflyttarna kan ibland kännas som en liten del av hela projektet, men det är många faktorer som måste falla på plats. Hyresgästerna måste få information i tid och tidsplanerna måste hålla. Innan allt är klart kan det många gånger ha blivit ändrade scheman för flera delar i ledet.

Leder projekt & fixar flytten

Det krävs mycket från alla parter. Vi kan hjälpa med projektledning, evakueringsflyttar, tillfällig magasinering och återflytt. I samband med detta även packning, uppackning, montering, projektledning. Vi hjälper med tidscheman, kontakten med HG, bygget och projektledningen.

Erfaren flyttfirma

Vi har stor erfarenhet av dessa projekt och kan hjälpa er hela vägen fram. Vi har stor kapacitet och kan hålla oss till tajta scheman.

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan