Kontakta oss

Datainkoppling & kabelsanering i Göteborg

Ring oss direkt
Boka via formulär

Med kablar på rätt plats får du flera fördelar:

  • säkrare arbetsplatser
  • snyggare miljö
  • slipp frustration och damm
  • effektivisera utan datorkrångel och sladdhärvor

Med rätt datainkoppling och med en kabelsanering får du ett välfungerande kontor och en trevligare miljö för kunder och personal. Hör av dig till oss för att gå från kabelkaos till ordning >>

Står el-borden still? Räcker inte kabeln till?

Datainkoppling

Låt oss hjälpa er med att koppla rätt så att både data och el fungerar som det ska.  Vi kopplar in din dator, skrivare, belysning och telefon.

Drar kablar, kopplar in datorer, testkör & installerar

Effektiv flytt från gammal till ny arbetsplats

Vid flytt eller omorganisation på arbetsplatsen är det många delar som ska falla på plats samtidigt. Som ett led i att kunna hjälpa våra kunder med en helhetslösning så erbjuder vi även datorinkoppling, kabeldragning och sanering. Detta gör att era anställda kommer kunna sätta igång direkt på deras nya arbetsplatser.

Vi utför alltså kabeldragningar fram till arbetsplatserna, kopplar in datorerna, testkör så att det bara är att trycka på knappen när du börjar på din nya arbetsplats.

Se även våra tjänster för flytt eller projektledning >>

Är du trött på kablar som är i vägen och härvor av sladdar som kanske inte ens leder någon vart?

Kabelsanering på företaget

Vi hjälper dig kabelsanera ditt kontor. Det blir snyggt, prydligt och rent och lättare att hålla ordning. dessutom motverkar det risken för olyckor. Det blir ett snyggare helhetsintryck av kontoret och när rätt enhet kopplas ihop med rätt produkt löper arbetet bättre och irritationen försvinner.

Öppna kontor kräver diskret uppgradering av teknik och nya kablar.

Tyst kabelordning utan avbrott

Vi kan även, i samband med flytt, eller om kontoret bara står för en omorganisering och uppfräschning, hjälpa med kabelsanering. Speciellt på öppna landskap eller aktivitetsbaserat där många jobbar omkring dig. Vi jobbar tyst, snabbt och diskret för minimal störning, vilket gör att ni kan fortsätta jobba i lugn och ro medan vi gör snyggt bland kablar och uttag.

Hör av dig till oss angående datainkoppling, kabeldragning eller kabelsanering >>

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan