Kontakta oss

Movare – Mölndals smidigaste flyttfirma

Ring oss direkt
Boka via formulär

Flytta med Movare

• Erfaren flyttfirma.
• Flyttföretag med miljöfokus.
• Planerar din flytt i minsta detalj.

Movares tjänster

Vi erbjuder följande tjänster: Bohagsflytt, miljöavveckling, datainkoppling och kabelsanering, evakuering, industriflytt, kontor- och företagsflytt, magasinering, möbelmontering, möbeluthyrning, packning och emballage, projektledning och verksamhetsflytt.

Oavsett om du ska flytta en liten lokal till en annan, en hel verksamhet med flera kontor eller från lägenhet till hus, så hjälper vi på Movare dig gärna. Vi är en dedikerad flyttfirma med Bärkraftiga tjänster i Västra Götaland med en svårslagen erfarenhet och utbud av tjänster. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att boka flytt i Mölndal eller bara få veta mer.

Ett flyttföretag med Bärkraftiga tjänster

Vi har en grundvärdering som innebär en ansvarsfull hushållning av resurser, våra egna som våra kunders. Genom en mycket noggrann planering av flytten, med allt ifrån valet av flyttlådor till nedmontering och transport tills du är på plats, så följer vår flyttprojektledare er hela vägen. Vi kallar det Bärkraftiga tjänster.

Flyttfirman som tar miljöansvar

Det låter rätt bra hittills, eller hur? Det blir faktiskt bättre. Movare kan erbjuda er en Bärkraftig avveckling. Det är en tjänst där vi gör en övergripande analys av hela flyttprocessen för att miljön ska påverkas i minsta möjliga mån. Ni får en redovisning av oss som visar vilka hållbarhetsvinster ni fått genom att vi på Movare har varit er flyttfirma.

Svårslagen erfarenhet av flytt

Alla medarbetare på Movare är erfarna av allt ifrån större uppdrag där en stor organisation med flera kontor ska flyttas samtidigt, till mindre som till exempel en kontorsflytt. Vi tummar inte på professionalismen oavsett storlek på uppdrag. Vi ser alltid till att allt kommer på rätt plats på ett smidigt och effektivt sätt.

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan