Kontakta oss

Movare – Lerums trevligaste flyttfirma

Vad Movare kan erbjuda

Här ser du vårt breda utbud av tjänster: Bohagsflytt, miljöavveckling, datainkoppling och kabelsanering, evakuering, industriflytt, kontor- och företagsflytt, magasinering, möbelmontering, möbeluthyrning, packning och emballage, projektledning och verksamhetsflytt.

Därför väljer du Movare:

  • Erfarna, kompetenta och passionerade medarbetare
  • Flytt med miljöfokus
  • Lerums mest välplanerade flytt

Vi på Movare älskar att flytta. Små lokaler, stora kontorskomplex, skolor… vi flyttar allt. Vi är en dedikerad flyttfirma i Västra Götaland som hjälper både privatpersoner och företag att flytta. Låt vår flyttprojektledare hjälpa dig med allt från start till mål, och ni får en flytt som går lekande lätt. Välkommen att kontakta oss på Movare – Lerums bästa och trevligaste flyttföretag.

Flytt med hållbarhetstänk

Våra medarbetare på Movare har en bred erfarenhet och kompetens av alla typer av flytt. Vår grundvärdering genomsyrar allt vi tar oss för; både våra egna och våra kunders resurser ska hushållas ansvarsfullt. Det kallar vi Bärkraftiga tjänster. Och vill ni ta ert miljötänk ytterligare ett steg framåt, så kan vi erbjuda er Bärkraftig avveckling. Det innebär att vi gör en genomgripande analys av varje steg av flytten så att den påverkar miljön i allra minsta mån. När flytten sedan är genomförd, får ni en redovisning på vilka hållbarhetsvinster ni gjort då ni valt Movare som ert flyttföretag.

Lerums smidigaste flytt?

I och med att vi har ett så brett utbud av tjänster och kompetens kan vi planera er flytt in i minsta detalj. Det gör att den sedan genomförs effektivt och smidigt där rätt sak hamnar på rätt sak. Det enda man vill när man flyttar är att komma i ordning så snart som möjligt, eller hur? Det kan vi hjälpa dig med. För oavsett storlek på uppdrag så är vi lika noggranna, trevliga och effektiva.

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan