Kontakta oss

Movare – Hisingens trevligaste flyttfirma

Ring oss direkt
Boka via formulär

Med Movare får du:

  • En erfaren flyttfirma som tänker på allt.
  • Ett flyttföretag som tar miljöansvar.
  • Hisingens bredaste flytt-utbud.

Movares tjänster

Vi erbjuder följande tjänster: Bohagsflytt, miljöavveckling, datainkoppling och kabelsanering, evakuering, industriflytt, kontor- och företagsflytt, magasinering, möbelmontering, möbeluthyrning, packning och emballage, projektledning och verksamhetsflytt.

Vi är Movare, en pigg flyttfirma i Västra Götaland med Bärkraftiga tjänster. Vi är experter på företagsflytt, magasinering, kontorsflytt, lägenhetsflytt, verksamhetsflytt… Ja, faktiskt på all sorts flytt. Vår flyttprojektledare på Movare hjälper dig från planeringsarbetet tills att du är på plats i din nya lokal, på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. För en riktigt smidig flytt på Hisingen – kontakta oss på Movare.

Flyttfirman som tar ansvar

Vår grundvärdering är en ansvarsfull hushållning med resurser hela vägen; både våra egna och våra kunders. Därför har Movare utvecklats till en flyttfirma med något vi kallar Bärkraftiga tjänster.

Flyttfirman med miljöfokus

När ni vill ta ytterligare ett steg i ert hållbarhetsarbete kan vi på Movare erbjuda Bärkraftig avveckling. Denna tjänst innebär att vi analyserar hela flyttprocessen så att flytten påverkar miljön så lite det bara går. Du och din organisation får då en redovisning av oss på vilka hållbarhetsvinster ni erhållit genom att ha använt Movare som samarbetspartner.

Många flyttar i bagaget

Movare må vara ungt, men våra medarbetare har lång erfarenhet och drivs av att er flytt ska gå så smidigt som möjligt. Vi är alla vana vid allt ifrån stora och komplexa flyttuppdrag med flera kontor som ska flyttas samtidigt, till mindre uppdrag så som en lokalflytt. Vilken sorts flytt du än ska genomföra så ser vi till att ni kommer på plats på ett effektivt och smidigt sätt, med rätt sak på rätt plats.

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan