Kontakta oss

Movare – Frölundas mest omtänksamma flyttfirma

Ring oss direkt
Boka via formulär

Med Movare får du:

  • Bred kompetens och erfarenhet i flyttbranschen
  • Miljön i åtanke hela flytten igenom.
  • Frölundas bäst planerade flytt.

Movares tjänster

Vi erbjuder följande tjänster: Bohagsflytt, miljöavveckling, datainkoppling och kabelsanering, evakuering, industriflytt, kontor- och företagsflytt, magasinering, möbelmontering, möbeluthyrning, packning och emballage, projektledning och verksamhetsflytt.

Vi gillar att flytta. Vi flyttar kontor, skolor, vårdhem, privatbostäder… ja i princip allt som kan flyttas. Movare är en flyttfirma med Bärkraftiga tjänster i Västra Götaland som hjälper företag och privatpersoner med sin flytt; från noggrann planering och flytt tills allt är på plats i den nya lokalen. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att boka flytt eller få veta mer.

Flyttföretag som tar ansvar

Vi på Movare är en engagerad flyttfirma som kan erbjuda dig en gedigen erfarenhet och ett brett utbud av tjänster. Vi har till exempel något vi kallar Bärkraftiga tjänster. Det innebär att vi har en grundvärdering där vi alltid ska ha en ansvarsfull hushållning av resurser, både våra egna och våra kunders i samhället.

Frölundas schysstaste flyttfirma

Movare har också en tjänst som kallas Bärkraftig avveckling. Här gör vi en noggrann analys av er flytt så att miljön påverkas så lite som möjligt. Ni får en redovisning som tydligt uppger vilka hållbarhetsvinster ert företag fått genom att ni valt Movare som samarbetsparter.

Movare flyttar allt

Vår erfarenhet innefattas av både små och stora uppdrag. Vi åtar oss gärna att flytta små lokaler som stora komplexa organisationer. Oavsett storlek på flytt genomför vi den med precision och effektivitet där inget lämnas åt slumpen. 

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan