Kontakta oss

Göteborgs vänligaste flyttfirma

Ring oss direkt
Boka via formulär

Välkommen till Movare – flyttfirman med Bärkraftiga tjänster. Vi arbetar dagligen med att hjälpa både organisationer och privatpersoner i Göteborg med omnejd att genomföra sina flytt- och förändringsplaner. När du vill anlita en pålitlig flyttfirma i Göteborg som tar hänsyn till miljön i allt de gör, hör av dig till oss på Movare.

Vad menar vi med Bärkraftiga tjänster?

Grundstommen i vårt företag kommer ifrån strävan att alltid ha en ansvarsfull hushållning i samhället, både med våra egna och våra kunders resurser. Med denna värdering har Movare utvecklats till vad det är idag – ett flyttföretag med Bärkraftiga tjänster. Våra flyttprojektledare hjälper er från planeringsstadiet i er flytt och ser till att den sedan genomförs på det mest effektiva sätt, så att ni snabbt och smidigt kommer på plats.

Göteborgs miljövänligaste flyttfirma?

Vill er organisation ta ett steg till i ert hållbarhetsarbete? Vi har något som kallas Bärkraftig avveckling. Denna tjänst innebär att vi har analyserat hela ledet i er flyttprocess för att minska flyttens miljöpåverkan. Ert företag får en tydlig redovisning av vilka hållbarhetsvinster ni fått genom att ni använt er av Movare istället för en traditionell flyttfirma vid er avveckling.

Flyttföretag som flyttat allt

Vi på Movare har lång erfarenhet av en mängd olika sorters uppdrag. Vi har flyttat stora komplexa organisationer som innefattas av flera kontor, till enklare uppdrag när ett kontor ska flyttas till en ny lokal. Oavsett flyttens omfattning, så vill ni komma på plats så snabbt och enkelt som möjligt, eller hur? Det ordnar vi.

Movares utbud

Vi erbjuder följande tjänster: Bohagsflytt, miljöavveckling, datainkoppling och kabelsanering, evakuering, industriflytt, kontor- och företagsflytt, magasinering, möbelmontering, möbeluthyrning, packning och emballage, projektledning och verksamhetsflytt.

Varför Movare?

  • Göteborgs noggrannaste flyttfirma
  • Flyttföretag med miljöfokus
  • Bred erfarenhet av alla sorters flytt

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan