Vi erbjuder flyttjänster för er inom Göteborg med omnejd

Vi flyttar inte (bara) kartonger. I våra flyttjänster projektleder och planerar vi, och ger dig råd inför och under flytten, samt ser till att de nya lokalerna är fungerande och i samma skick som de lämnades före flytten. Vi vet en hel del om vad som krävs, till exempel för att en organisation och dess anställda snabbt ska komma på plats och trivas.

Flytt med flyt kräver planering

Movare är beläget i Göteborg och inriktar därför sina flyttjänster på organisationer och verksamheter i Västra Götalandsregionen med kringområden.

Själva den fysiska flytten är hjärtat i våra flyttjänster. Men vår flytthjälp kan utformas på många olika sätt beroende på förutsättningar.

Det som påverkar er flytt är:

  • tid
  • omfång
  • avstånd
  • säkerhetskrav
  • vilken typ av gods/inventarier som ska flyttas.

För att flytten ska gå smidigt, krävs planering och erfarenhet. Du behöver veta mer än hur många flyttkartonger som behövs. Det krävs en tät kontakt och ett förtroende mellan flyttprojektledare och dig. Det förtroendet uppstår i förberedelserna. När du beställer flytthjälp ser vi till att vi genomför planering och förberedelser på ett ansvarsfullt och effektivt sätt. Du ska känna dig trygg i flytten. Vi planerar allt från hur flyttkartongerna ska fyllas till hur rummen töms.

Väldigt mycket handlar om att kunna planera och förutse vad som ligger framför.
En del kallar det noggrannhet och sunt förnuft.

Vi kallar det Bärkraftiga tjänster.

Kontakta oss redan idag!

Flytthjälp

– flytt för bl a företag i Storgöteborg

Våra flyttjänster omfattar:

Vi på Movare erbjuder flera flyttjänster för er företagsflytt