Kontakta oss

Flyttfirma med hållbarhetstänk i Partille

Ring oss direkt
Boka via formulär

Flytta med Movare

• Erfaren flyttfirma.
• Flyttföretag med miljöfokus.
• Planerar din flytt i minsta detalj.

Vad Movare kan hjälpa dig med

Vi erbjuder följande tjänster:

Välkommen till Movare – en flyttfirma med Bärkraftiga tjänster. Vi arbetar dagligen med att hjälpa både organisationer och privatpersoner i Västra Götaland att genomföra sina flytt- och förändringsplaner. När du vill anlita en pålitlig flyttfirma i Partille som har miljön i tankarna i alla led, hör av dig till oss på Movare.

Ett flyttföretag med Bärkraftiga tjänster

Grundstommen i Movare är en ansvarsfull hushållning med resurser; både våra egna och våra kunders i samhället. Det är med denna värdering vi har utvecklat Movare till vad det är idag – ett flyttföretag med Bärkraftiga tjänster. Våra flyttprojektledare hjälper dig att noggrant planera flytten och ser till att den genomförs effektivt så att du snabbt och smidigt kommer på plats.

Erfaret flyttföretag

Vi på Movare har lång erfarenhet av alla sorters uppdrag. Stora komplexa flyttuppdrag med flera kontor som ska samordnas, till enklare uppdrag när du till exempel ska flytta in i en ny lokal. Oavsett storlek på flytt så vill du komma på plats så snabbt och enkelt som möjligt, eller hur? Det ordnar vi.

Boka din flytt Se alla våra flyttjänster Offertförfrågan